Workshop PROsbor V

Srdečně Vás zveme na další, v pořadí již pátý workshop pořádaný Spolkem PROsbor, který se koná v úterý 22.XI.2017 v Novém Jičíně.

Naším lektorem bude Karel Dostál. Hovořit bude o vedení smíšeného pěveckého sboru (od hlasové přípravy přes dramaturgii koncertního a soutěžního vystoupení až po finanční podporu - role zapsaného spolku v grantovém řízení).

"Karel Dostál je mnohaletý vedoucí středoškolského sboru Puellae et Pueri, který je pod patronací Beskydského divadla v Novém Jičíně. Pravidelně s tímto sborem vystupuje nejen v okolí svého domovského města, ale pravidleně se účastní tuzemských i zahraničních soutěží. Na nich se sbor umisťuje na předních příčkách. Ať už to jsou u nás soutěže v Praze nebo Brně, dovezli si také krásná ocenění z finského Tampere, řecké Prevezy či ze slovenské Bratislavy."

Časově se seminář bude pohybovat kolem 90 minut a čekat na nás bude nejen teoretické povídání, ale také praktické ukázky a užitečné rady.

Místo konání: Nový Jičín, COWO NOVO – prostor pro (spolu)práci, Palackého 50 (budova novojičínského gymnázia, pravé křídlo), 741 01, Nový Jičín
Den: úterý 22.XI.2017 se začátkem v 15:00

Kapacita workshopu je z prostorových a materiálních důvodů omezena, proto neváhejte a přihlašujte  se ZDE.